lauantai 31. elokuuta 2013

Uusi tiskipaikka mökille

Kesäisin on kiva tiskata mökillä ulkona ja meillä onkin ollut aina tiskipaikka ulkona. Meillä oli vanha pöytä ja vesiletku, josta tuli suoraan kaivosta vesi. Pöytä ja sen alla olevat laudat olivat jo viimeiset päivänsä nähneet, joten pyysin, että mieheni tekisi meille uuden tiskinpaikan. Uusi tiskipaikka valmistui jo loman lopulla, mutta nyt vasta sain otettua siitä kuvia.


Alle tehtiin pieni "terassi", jonka päälle tuli itsetehty tiskipöytä. Molemmat tehtiin kyllästetystä puusta. Tiskipöytään upotettiin tiskiallas ja alaosaan tehtiin hylly, jossa voi säilyttää tavaroita. Tässä muutama kuva uudesta tiskipaikasta. Nyt siinä on hyvin tilaa ja mukava tiskata kesäisin. Ja letkusta tulee suoraan lämmintä vettä,  kun aurinko lämmittää sen.


Mukavaa elokuun viimeistä, tervetuloa syksy!

tiistai 13. elokuuta 2013

Ruokailutila

Tässä muutama kuva kodin ruokailutilasta. Tilasin harmaavalko-raidalliset verhot Ellokselta, niiden piti aluksi tulla makuuhuoneeseen, mutta päätin kokeilla sopivatko ne ruokailutilaan. Ne ovat juuri sopivan pituiset ja sopivat hyvin ruokailuryhmän kanssa yhteen.


Ruokailuryhmä on tullut mukana vanhasta kodista. Pöytä on ainakin viisitoistavuotta vanha ja tuolit on hankittu 3-4 vuotta sitten. Maalasin ainoastaan pöydän kannen valkoiseksi Empire-kalustemaalilla.


Tuolien istuintyynyt olen aikoinaan itse ommellut. Kattokruunun ostimme jo keväällä kun muutimme. Maljakko on Ikean mallistoa. Sokerikko ja kermakko ovat sisustusliikkeestä Tukholman vanhasta kaupungista.Toista viikkoa jo töissä, paluu arkeen on alkanut!