perjantai 8. syyskuuta 2017

Pojan huoneen sisustus uudistui

Muutimme neljä vuotta sitten tähän kotiin ja pojan huoneen sisustus on niiltä ajoilta. Maalasin silloin kaikki kalusteet kuten pöydän, tuolit, lipaston ja tv-tason mustalla kalustemaalilla ja tilasin Ellokselta verhot, lakanat ja koristetyynyjen päälliset.Pikku hiljaa aloin kyllästyä sisustukseen ja halusin sinne vähän vaaleampaa väriä. Pojalla ei ollut asiasta kovin vahvaa mielipidettä, joten sain vapaat kädet. Aloin kaivella sisustus- ja kangaskätköjäni ja mitä sieltä löytyikään. Ensiksi löytyi valko-harmaa raidalliset verhot, jotka olivat aikaisemmin ruokailutilassa.


Sitten löysin erilaisia sinisen- ja turkoosinsävyisiä kankaita ja parit vanhat tyynyt päälliset. Löysin myös käyttämättömän Pip studion pussilakanasetin, jonka petasin vuodesohvaan. Ompelin kolme isoa tyynyä vuodesohvan selkänojaksi ja lisäksi muutamia pienempiä tyynyjä. Tilasin myös Ellokselta uudet pussilakanat. Sänky ei ikävä kyllä näy kuvissa, koska oli (yllätys-yllätys) petaamatta, kun kuvasin.


Varastosta löytyi myös harmaata sisäseinämaalia, jolla maalasin pöydän, TV-tason ja yöpöydän. TV-tason tein vanhasta pöydästä, josta sahasin jalat lyhyemmiksi. Muutos tuli lähes ilmaiseksi ja siihen kului yksi iltapäivä. Kalusteet tietenkin kuivuivat yön yli. Ikeasta ostin kaksi turkoosia ruukkua. Taulu pitäisi vielä hankkia, piti jo neljä vuotta sitten. Silloin mielessä oli New York-aiheinen taulu, nyt ajattelin jotain surffaus-aiheista, jossa on turkoosia sävyä.


Tältä huone näytti aikaisemmin:


Mukavaa viikonloppua!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti