maanantai 25. kesäkuuta 2012

Uudet astiat

Sain tänään ensimmäiset GreenGate-astiani. Bongasin ne yhdestä sisustusblogista ja ihastuin niihin välittömästi. GreenGatella on myös paljon muita sisustustuotteita, kuten keittiöpyyhkeitä, patalappuja, tyynyjä ym. Kyseessä on tanskalainen firma, joka valmistaa niitä. Tässä linkki heidän kesäkuvastoon. 


Luin netistä, että tätä kyseistä sarjaa myydään Stockmannilla, joten suuntasin sinne heti ensimmäisenä. Kaksi ensimmäistä myyjää sanoi, ettei nimi kuulosta tutulta, kun kyselin GreenGate astioita ja kolmas myyjä sanoi, ettei heillä ole niitä. Kun olin lähdössä pois astiaosastolta, huomasin kokonaisen pöydän, joka notkui näitä astioita ja katsoin lautasen alle, jonne oli painettu nimi GreenGate. Oli pakko käydä kertomassa myyjälle, että TÄMÄ on sitä astiastoa. Uskomatonta, ettei Stockmannin myyjät tunne tuotteitaan. Muutenkaan en käy siellä koskaan, ellei ole pakko.


No, Stockkalta ei sitten löytynyt juuri tätä mallia, jota halusin. Tilasin sitä Wilhelmiinan kammari-nimisestä nettikaupasta. Tässä linkki Wilhelmiinan kammariin.
Kuvat ovat vähän heikkolaatuisia, koska valoa oli niin huonosti, kiitos Suomen kesän! Vettä tulee kaatamalla ja on pimeetä.

Hyvää viikon alkua kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti