lauantai 6. heinäkuuta 2013

Makuuhuoneen remontti valmis

Saimme mökillä isomman makuuhuoneen remontin valmiiksi. Aluksi kaikki seinät ja katto maalattiin kahteen kertaan valkoisella sisäseinämaalilla. Sen jälkeen asennettiin lattiaan uusi tammilankku- laminaatti.


Huoneen nurkassa oli pieni kappale tiiliseinää, joka maalattiin myös valkoiseksi. Yksi seinä tapetointiin Sanduddin tapetilla nro. 4950-4. Tapetti on harmaa/hopea-valkoraidallinen.


Lisäksi pienen ikkunan puitteet ja oven karmit maalattiin valkoiseksi. Viimeisenä vedettiin sähköt uudelleen ja laitettin uusi kattovalaisin sekä katkaisin ja pistorasiat.


Huone sisustettiin tuunatuilla yöpöydillä (kts. aikaisempi juttu) ja vanhoilla mäntysängyillä, jotka maalattiin myös valkoiseksi. Huoneen sisustusajatus lähti liikkeelle ihanista ruusupussilakanoista, jonka ympärille kokosin tyyliin sopivia huonekaluja ja tekstiilejä.


Ompelin koristetyynyt harmaasta pilkullisesta kankaasta ja koristeeksi laitoin perintopitsiä sekä verhot ruusukankaasta myös pitsikoristein. Hankin uudet pöytävalaismet Clas Ohlsonilta. Lampunjalkojen väriksi valitsin harjatun teräksen ja vaaleanpunaiset varjostimet.


Ostin Ikeasta muutaman tekokasvin ja ruukun. Taulut tuunasin vanhoista kehyksistä, jotka maalasin valkoisella. Kehyksiin laitoin Ikean taidekortteja, joissa on kukkien kuvia (kts. edellinen juttu). Sisustin huoneen vaaleilla väreillä, koska huoneessa on vain yksi pieni ikkuna pohjoiseen, joten huone on aika pimeä.

2 kommenttia:

 1. Aivan ihana makuhuonnestanne on tullut ... Luin blogisi ja ihastuin teidän terassipöytään...
  Kraam
  Sanne

  VastaaPoista
 2. Kiitoksia! Terassipöytä oli viime kesän projekti. Tänä kesänä paljon uusia juttuja!

  Tulen vierailemaan blogissasi.

  Laura

  VastaaPoista