lauantai 5. lokakuuta 2013

Lipaston tuunaus

Tummanruskea lipasto sai uuden värin. Kuinka ollakkaan siitä tuli valkoinen. Luin yhtä ihanaa tanskalaista sisustuslehteä ja sain idean sieltä, että haluaisin lipaston päälle vanhaa harmaantunutta lankkua.


 Meidän pihalta ei löytynyt yhtään vanhaa lautaa. Katselin myös naapurin pihalla olevia kuormalavoja, jotka olivat kivasti jo harmaantuneet, mutta en kehdannut kysyä, koska nehän ovat palautustavaraa.


Lähdin sitten lenkille ja ajattelin, että tulen metsän kautta takaisin, jos siellä vaikka olisi jotain vanhoja lautoja, vaikka lapsilta jäänyt majan rakentamisesta. Aluksi ei löytynyt mitään, mutta kun olin jo luovuttanut, tuli vastaan muutama lauta. Ne olivat juuri sellaisia pitkään metsässä olleita harmaantuneita. Niitä sitten naputtelin lipaston kanteen. Lisäksi hioin laatikoita ja sivuja hiekkapaperilla, jotta sain lipastosta vanhan ja kuluneen näköisen.


Lipasto tulee meidän uudistettuun makuuhuoneeseen. Taustalla näkyy uusi tapetti, jonka laitoin makuuhuoneen päätyseinään. Kerron myöhemmin lisää makuuhuoneen uudistuksesta, kun saamme kaiken valmiiksi.


Tässä vielä yksi kuva siitä, miltä lipasto näytti ennen. Pinta oli käsitelty Osmo Colorin mahonki-vahalla.


Mukavaa lauantai-iltaa!

2 kommenttia:

  1. Huikea muutos. Kiva idea lankuista. Pitää mennä kaivamann lankkukasoja, jos
    tulisi jotain vastaavaa eteen.
    Monica blogista MINA TVÅ HEM

    VastaaPoista
  2. Kiitoksia! Kiva tuunata vanhoja huonekaluja, aina ei tarvitse ostaa uutta.

    VastaaPoista