lauantai 15. marraskuuta 2014

Uudet istuintyynyt

Ompelin uudet istuintyynyt ruokapöydän tuoleihin. Löysin kivan Ivana Helsingin puuvillakankaan Kodin Ykkösestä. Kankaan hinta oli 10 euroa metri ja ostin sitä istuintyynyihin kaksi metriä. Ostin myös vähän ylimääräistä kangasta, josta sain kaitaliinan.


Vanhat istuintyynyt olen aikoinaan ommellut itse, joten nyt vain päällystin vanhat tyynyt. Ne olivatkin jo aika huonossa kunnossa, niissä oli pinttyneitä tahroja, jotka eivät lähde pesussa, vaikka olen niitä useasti pessytkin.


Solmimisnauhat olivat valmiina vanhoissa tyynyissä, joten aika nopeasti uudet päälliset valmistuivat. Kuten muillakin tyynyillä niin myös istuintyynyllä voi helposti muuttaa ilmettä.
Tässä vielä muutama kuva vanhoista istuintyynyistä:


Vanhat istuintyynyt olivat tyyliltään maalaisromanttiset, mutta nyt halusin jotain vähän erilaista. Olen nyt innostunut mustavalkoisista tekstiileistä, joten valitsin uusiin päällisiin mustavalkoisen kankaan, kuten olohuoneen sisustustyynyissäkin.


Myös portaiden maalaaminen on jo loppusuoralla. Laitan niistä heti kuvia kun ne valmistuu. Haasteena on ollut valon puute, koska hyvän maalausjäljen saamiseksi pitäisi olla luonnonvaloa. Ja iltaisin on jo aika pimeää, joten olen pystynyt maalaamaan vain viikonloppuisin.


Mukavaa lauantai-iltaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti