sunnuntai 5. heinäkuuta 2015

Hiekkarannalla

Veneilimme eilen lempipaikkaamme eli Våtskärin hiekkarannalle, joka sijaitsee Loviisan saaristossa ja on luonnonsuojelualuetta. Mökiltämme ajaa sinne n. 5-10 minuuttia riippuen vauhdista.  Meillä on tapana viettää kesäisin kokonaisia päiviä rannalla ja pakata grilli ja eväät mukaan. 
Tällä kertaa suuntasimme isolla porukalla kesäpäivän viettoon. Meitä oli viisi aikuista ja viisi teini-ikäistä lasta. Pojat pelasivat jenkkifutista ja jalkapalloa sekä otimme koko porukalla rantalentopallomatsin.
Nautimme myös ihanista grilliherkuista ja raikkaasta salaatista. Grillasimme lohta ja hampurilaisia ja kylmälaukku oli täynnä kylmää juotavaa. Ruuista en muistanut ottaa kuvia, taisi olla niin nälkä, että unohtui :).


Poikia vedettiin renkaalla veneen perässä meno- ja tulomatkalla. Merivesi oli vielä todella kylmää. Omassa rannassa vesimittari näytti +17 astetta. Nautimme ihanasta hellepäivästä rannalla reilu kuusi tuntia. Onneksi oli suojakertoimet mukana, koska aurinko porotti melkein pilvettömältä taivaalta koko päivän.Aivan mahtava hellepäivä hyvässä seurassa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti