tiistai 25. elokuuta 2015

Kuvauspäivä


Ilona otti viime keväänä yhteyttä minuun StyleRoomin kautta, koska oli nähnyt siellä albumini. Aluksi en tiennyt mistä lehdestä oli kysymys kun lupauduin mukaan. Myöhemmin selvisi, että kyseessä on Meidän mökki-lehti.
 

Juttu kuvattiin ja kirjoitettiin jo viime elokuussa. Pieni stressihän siitä tuli kun olin sopinut kuvauspäivän Ilonan kanssa. Kun elokuu koitti, olivat kesäkukat  jo kuihtuneet ja uusia piti tietenkin hankkia. Myös siivota täytyi ja laittaa kaikki tavarat omille paikoilleen. Piti myös miettiä ja hankkia ruoat kuvauksia varten.


Päätimme tarjota lämminsavulohta, vanhassa kalastajakylässä kun olemme. Janne savusti lohen itse. Lisäksi keitimme uusia perunoita ja teimme fetasalaatin mansikoilla. Lisäksi oli saaristolaisleipää ja voita. Ja juomaksi mehua ja vettä.


Ilona ja Hanne tulivat heti aamusta, koska olivat lähteneet ajamaan jo todella aikaisin aamulla. Ensiksi esittelimme heille paikkoja ja sitten siirryimme sisälle. Ilona kaivoi koneensa esiin ja alkoi kysellä kaikkea mahdollista ja samaan aikaan Hanne kuvasi eri huoneita ja otti myös ulkokuvia.

Lopuksi istuimme pöydän ääreen nauttimaan herkkuruoasta, jonka jälkeen Ilona ja Hanne lähtivät ajelemaan kotiin päin.
 
 
Mukavaa tiistai-iltaa! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti