perjantai 14. lokakuuta 2011

Ihanat syyskukat

Vihdoinkin sain aikaiseksi aloittaa tämän blogin!! Minulla on kertynyt paljon kuvia eri projekteistani, lähinnä kesämökillämme tehdyistä erilaisista remonteista. Ajattelin pikkuhiljaa tehdä juttuja näistä projekteista mm. aitan remontoinnista ulkoa ja sisältä, leikkimökin ja huussin uudesta ilmeestä. Lisäksi ajattelin kirjoittaa juttuja ja tehdä kuvasarjoja uuden kodin etsimisestä, kodin remontoinnista ja matkoilta. Kiva jos vierailit sivuillani, kommetti olisi mukava!


Löysin ihanat syyskukat Kodin Terrasta. Kaikki nämä Ericat ja marjakanervat  maksoivat yhteensä vain reilu parikymppiä. Laitoin kukkia kahteen kukkalaatikkoon ja yhteen ruukkuun. Kauniilta näyttävät ja toivottavasti säilyvät talven yli.
       Mukavaa viikonloppua!2 kommenttia:

 1. Ihania kuvia ja kivoja juttuja!
  Onko marjakanervat vielä hengissä, en muista nähneeni tuollaisia aiemmin, mutta jos ne on sulla selvinnyt vaihtelevista keleistä (pääasiassa suhteellisen lämpimistä) voisin minäkin kokeilla niitä. :)

  t. Raija

  VastaaPoista
 2. Kiitos kehuista ja blogin ihan ensimmäisestä kommentista!! Marjakanervat ovat vielä hengissä, tosin vähän kärsineen näköisiä. Katsotaan selviävätkö talven yli.

  Laura

  VastaaPoista