lauantai 29. lokakuuta 2011

Aitan sisustaminen kierrätysmateriaaleilla

Aitassa oli myös sisällä 70-luvun tunnelma. Lattialle asennettiin uusi tammilaminaatti ja seinät maalattiin valkoisella maalilla. Yksi seinä tapetoitiin ihanalla vanhan ajan tunnelmaa henkivällä sinikukkaisella tapetilla (Sanddudd 20002). Lisäksi aittaan tehtiin pieni keittonurkkaus ja kalusteet järjestettiin uudelleen.

Aitta sisustettiin käyttämällä mahdollisimman paljon kierrätysmateriaaleja. Verhot sekä koristetyynyt ja pöytäliina ommeltiin vanhoista pussilakanoista sekä vanhasta päiväpeitteestä. Talonpoikaistuolit, jotka löytyivät varastosta sekä 20-luvulta peräisin oleva astiakaappi ja lipasto hiottiin ja maalattiin valkoiseksi Tikkurilan Helmi-kalustemaalilla. Myös pöydän jalat maalattiin valkoiseksi. Keittiön taso sekä hylly löytyvät myös varastosta ja ne petsattiin läpikuultavan valkoiseksi. Olemassa olevaan peiliin tehtiin valkoisesta jalkalistasta uudet kehykset.


Pojalle muokattiin sänky vanhasta kerrossängyn alaosasta. Sängyn päädyt madallettiin ja sänkyä lyhennettiin n. 5 cm, jotta se sopii tietylle paikalle. Myös sänky maalattiin, yllätys, yllätys... valkoiseksi. Lattiaa koristavat perinteiset räsymatot, jotka sopivat hyvin sinivalkoiseen maalaisromattiseen tunnelmaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti