lauantai 27. lokakuuta 2012

Mökin sisäkuvia

Teimme kesällä mökkiin myös sisäremonttia.  Maalasimme seinät ja katon valkoisella ja kaksi seinää tapetoimme harmaasävyisellä raitatapetilla. Lisäksi laitoimme lattiaan uuden tammilankkulaminaatin. Tein myös muutamia uusia koristetyynyjä vanhaan puusohvaan sekä runkopatjaan. Osa kankaista on uusia ja osa vanhoja, jotka olen löytänyt kaappieni kätköistä.

Tässä muutama kuva mökin tuvasta:


Tein vanhasta puulaatikosta sohvapöydän, jonka maalasin valkoiseksi kuten myös vanhan keinutuolin sekä pirttikaluston. Ostin uuden maton ja vaatekaapin (jota ei näy kuvassa). Vaatekaappi on samantyylinen kuin keittiön kaapistot.


Teimme tupaan uuden keittiön, jonka hankimme Ikeasta. Laitoin keittiöön avohyllyt, joihin saa laitettua kauniita tavaroita. Tästä voit lukea lisää keittiöstä.


Mukavaa lauantaita!4 kommenttia:

 1. Ah ja voih, miten suloisen ihanaa teidän mökillä on.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitoksia! Harmi kun ei tullut otettua kesällä enempää kuvia. No, ensi kesänä sitten!

   Poista
 2. Heippa. Sulla on tosi kiva blogi. Nämä mökkipostaukset ovat erityisesti mieleeni,koska näistä saa tosi hyviä ideoita oman mökin remointointiin ja sisustukseen. Eksyin tänne sattumalta ja selasin heti kaikki kirjoituksesi. Ja voin vain ihailla tarmokkuuttanne ja innostuneisuuttanne kunnostaa mökkiä. Itsellä meinaa jäädä vain suunnitteluvaiheeseen...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei!

   Kiva kuulla, että saat blogistani inspiraatiota ja ideoita oman mökin remonttiin. Ensi kesänä meillä on vuorossa pari makuuhuonetta sekä kuisti.

   Poista