perjantai 4. tammikuuta 2013

Väliaikainen koti

Pääsimme muuttamaan juuri ennen joulua väliaikaiseen kotiin Helsingin Kallioon. Asuimme tässä samassa kodissa kahdeksan vuotta sitten, ennen kuin ostimme ensimmäisen oman kodin. Tuntuu hassulta palata taaksepäin, mutta tämä on meille paras vaihtoehto. Väliaikaista vuokra-asuntoa olisi ollut vaikea saada kolmeksi kuukaudeksi.

Valitsin tähän postaukseen muutamia inspiraatiokuvia Restoration Hardwaren nettisivuilta. Valitettavasti väliaikainen koti on niin täynnä tavaraa ja pahvilaatikoita etten viitsi ottaa kuvia ja laittaa blogiin.


Väliaikainen kotimme on 55 neliön kaksio, jossa on korkeat huoneet ja johon tavaramme juuri ja juuri mahtuvat. Osan tavaroista kuten polkupyörät, ulkokalusteet, talvirenkaat ja puutarhajutut veimme mökille jo syksyllä. Suurin osa tavaroista on pakattu Ikean muuttolaatikoihin, eikä niitä kaikkia edes pureta, ihan vain tarpeellisimmat kuten vaatteet ja astiat.


Pojalla on oma pieni huone ja meidän sänky on olohuoneen yhteydessä olevassa makuualkoovissa. Sijainti on erittäin hyvä, oma työpaikkani on yhden pysäkinvälin päässä ja poika pääsee yhdellä bussilla suoraan kouluun. Tietysti toivomme, että pääsisimme jo aikaisemmin muuttamaan kuin mitä kauppakirjassa sovittiin. Myyjä sanoi, että talo saattaa vapautua jo aikaisemmin.


Tein eilen sellaisen kalenterin, jossa näkyy kuinka monta aamua on jäljellä ennen kuin pääsemme muuttamaan. Joka aamu sitten vedetään aina ruksi yli. Eli odotamme siis todella kovasti uuteen kotiin pääsyä.

Toisaalta on siinä hyviäkin puolia asua keskustassa, on helpompi lähteä leffaan tai ulos syömään, joten otamme nyt kaiken irti tästä ajasta kun asumme kaupungissa.


Hyvää alkanutta vuotta ja mukavaa viikonloppua!
1 kommentti:

  1. Ihania inspiraatio kuvia, ajattelin ensin että nopeasti olet saanut paikat kuntoon.
    Terv. Monica

    VastaaPoista