maanantai 24. maaliskuuta 2014

Alakerran wc

Olemme pikkuhiljaa laittaneet kotia oman näköiseksi ja nyt vuorossa oli alakerran wc. Vaihdoimme kaapiston ovet uusiin valkoisiin oviin. Vanhat ovet olivat muovia, joissa oli puukuvio ja hassut vetimet, tyyliltään ihan 90-lukua.


Hankimme uudet ovet Ikeasta. Ne ovat Ikean vanhaa keittiömallistoa, jota saa vielä reilun vuoden verran erikseen tilaamalla. Uuden malliston mitoitus on muuttunut, joten ne eivät olisi sopineet. Vanhan malliston ovet tulivat Saksasta ja toimitusaika oli pari viikkoa. Ostin lisäksi pari valkoista koria alahyllyille, koska siihen ei löytynyt sopivan kokoista ovea.


Tässä vielä kuva uudesta ja vanhasta wc:stä. Vaihdoin myös pyyhkeet ja maton eri värisiksi. Myös pöntön kansi vaihdettiin valkoiseksi.  Kaakelit kelpaavat vielä toistaiseksi, vaikka eivät ihan tätä päivää enää olekaan, mutta sopivat muuten hyvin talon tyylin.

Uusi ilme vasemmalla ja 90-luku oikealla.

Mukavaa alkuviikkoa!

2 kommenttia:

  1. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  2. Poistin vahingossa kommentin, vaikka piti vastata, että kiitos! Pienellä rahalla ja vaivalla saa paljon muutosta aikaan, eikä tarvitse rempata koko vessaa heti.

    VastaaPoista