torstai 6. maaliskuuta 2014

Pitkästä aikaa

Hui, miten nopeasti aika on kulunut. Joulu tuli ja meni, samoin uusi vuosi. Ehdimme myös lomailla ennen joulua pari viikkoa Floridassa. Mitään sisustusjuttuja ja remontteja ei oikeastaan ole tehty talven aikana.


Hotellin altaalta


Otin kuvia tabletilla ihanasta hotellistamme, mutta en saanut siirrettyä kuvia tänne blogiin. Löysin onneksi kuvia hotellin nettisivuilta. Muutenkin on ollut vähän ongelmia koneiden kanssa, enkä ole päässyt päivittämään blogia. Oma läppärini sanoin itsensä irti ja tabletti ei tosiaan lataa kuvia, eikä sillä kyllä ole mukava kirjoittaakaan. Nyt sitten päivittelen blogia poikani koneella.


Perushuone, jossa kaksi parisänkyä.


Nyt kun kevät tulee, niin tekee taas mieli alkaa laittamaan kotia. Viime viikonloppuna aloitimme alakerran vessan uudistamista, mutta se on vielä hieman kesken. Laitan kuvia kun se valmistuu.Kylpyhuone


Myös muutama maalausprojekti on tulossa ja olen ostanut myös muutaman uuden huonekalun. Niistäkin myöhemmin lisää. Ikeassa on tullut käytyä useammankin kerran, koska olen auttanut siskoani heidän talonsa sisustamisessa.Aamiaispaikka, johon kuvassa on tehty hääkattaus.

Kuvat ovat Hilton hotellin nettisivuilta.


Ihanan keväinen keli!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti