keskiviikko 30. heinäkuuta 2014

Mökin kuistin remontti, osa 2

Tässä vielä muutama kuva kuistista sisäpuolelta. Löysin Bauhaussista kivan lautaseinätapetin, jolla tapetoin koko kuistin. Lisäksi laitoimme uuden laminaattilattian, joka on samaa laminaattia kuin muuallakin mökissä.


Verhot ompelin itse aikaisemmin ostamastani isommasta verhokapasta. Valaisin on työmaavalaisin, joka sopii hyvin yhteen lautaseinän kanssa. Laitoimme myös uudet listat ja sähköt vedettiin uudelleen.


Maalasin myös kuistin oven sisäpuolelta valkoiseksi. Ovi oli aikaisemmin tumman puunvärinen. Tarkoitus olisi vielä laittaa lisäjääkaappi kuistille, koska joskus kun olemme pidempiä aikoja mökillä tai tulee vieraita, niin pelkkä keittiön jääkaappi ei riitä.


Lattialle ostin yhden räsymaton kynnysmaton lisäksi. Puulaatikosta on enemmän juttua aikaisemmassa kirjoituksessani. Keltainen tuoli on ollut aina kuistilla ja väri on alkuperäinen (en tosin tiedä koska tuoli on maalattu).


Kuvissa näkyvä ihana hauveli on siskoni koira Masa, joka on meillä hoidossa. Oikealta nimeltään Maxi Mystique on kuusivuotias pitkäkarvainen chihuahua, jolla on paljon luonnetta. Yleensä ei tykkää, että kuvataan, mutta nyt poseerasi hienosti!


Enää muutama lomapäivä jäljellä, onneksi on mahtavat kelit!

2 kommenttia:

 1. Ihanan näköiset seinät!
  Saako tuollaisia lautoja ostaa, vai ovatko ne oikeasti vanhat laudat?
  Maxi poseeraa niin nätisti!
  Monica

  VastaaPoista
 2. Kiitos! Se on tapettia, löytyi Bauhaussista. Nähdään lauantaina ja pidetään peukkuja Seballe!

  VastaaPoista