torstai 3. heinäkuuta 2014

Pojan huone

Vihdoinkin kuvia pojan huoneesta. Täällä siis asustelee 11-vuotias poika. Olemme yhdessä pojan kanssa miettineet huoneen sisustusta. Vielä on vähän keskeneräistä, seinälle pitäisi saada muutama New York-aiheinen taulu ja vähän maalailla seiniä ja hankkia uusia valaisimia.

Huoneen lattiapinta-ala on n. 18 m2 ja huonekorkeus on toisesta päästä yli 3 metriä ja toisesta 60 cm. Huone on aika haastava sisustaa ja huonekalujen järjestystäkin olemme muuttaneet muutaman kerran. Nyt huone on jaettu niin, että korkeassa osassa on ns. olohuone ja matalassa osassa makuuhuone. Huone on jaettu sohvasängyllä. Kaikista matalimpaan osaan on tehty löhönurkkaus patjasta ja tyynyistä.


Huoneen yhteydessä on ullakkotila, jonne saa kaikki lelut ja pelit ym. piiloon. Lisäksi huoneen yhteydessä on parveke. Lisää juttua parvekkeesta täältä. Huone on värimaailmaltaan kuin tyyliltääkin aivan erilainen kuin kodin muut huoneet.

Löhönurkkaus

Tv-taso ja sen vieressä oleva lipasto sekä pöytä ja tuolit ovat vanhoja. Ne ovat kaikki maalattu mustalla Empire-kalustemaalilla. Verhot on tilattu Jotexilta ja koristetyynyt ovat H&M:ltä ja Jotexilta.


Huomenna alkaa loma!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti