perjantai 29. elokuuta 2014

Olohuone

Mökkiremontti on nyt jäänyt ja nyt taas laitetaan kotia. Tässä uudella kameralla otettuja kuvia kodin olohuoneesta. Sisustus ei ole muuttunut yhtään edellisistä kuvista, mutta tarkoitus on laittaa uutta ilmettä tekstiileillä.


Ajattelin ottaa vielä ns. "ennen" kuvat, ennen kuin laitan uudet tyynyt ja maton olohuoneeseen. Hankin jo muutaman uuden sisustustyynyn ja muutama pitäisi vielä ommella. Kangas niihin on jo hankittu. Ehkä saan ne ensi viikolla tehtyä, kun poikakin on leirikoulussa.


Hankin myös maalit kuvan reunassa näkyviin portaisiin. Tarkoitus on maalata ne valkoiseksi Betolux-maalilla ja kaiteet sekä lattialistat maalaan Helmi-kalustemaalilla. Eli kivaa pikkupuuhaa riittää illoiksi.


Mielestäni uudella kameralla otetut kuvat ovat paljon parempia kuin vanhalla pokkarilla otetut kuvat. Onneksi sain vihdoinkin aikaiseksi hankkia kunnon kameran. Vähän pitää vielä säätöjä testailla, mutta pikkuhiljaa paranee.


Ihana vanha Hartwallin pullokori toimii nyt lehtikorina. Kori löytyi mökin liiteristä. Se on kyllä aika huonokuntoinen, mutta näyttää kivalta.Mukavaa viikoloppua!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti