torstai 13. huhtikuuta 2017

Ruokailutila uudistui

Remontoimme kotia pikkuhiljaa oman näköiseksi. Viimeiseksi remontoimme keittiön ja uudistimme samalla myös ruokailutilan. Maalasin myös kaikki jalkalistat sekä katossa olevat koristelistat valkoisiksi. Ruokailutilan ja eteisen seinät saivat myös uuden valkoisen maalin pintoihinsa.


Ruokailutilaan hankimme Ikean Möckelby -ruokapöydän, johon ihastuin heti ensi silmäyksellä. Tammipöytä on todella hyvän kokoinen ja sen ääreen mahtuu syömään useampi henkilö ja tilaa jää myös tarjoiluastioille. Aiempi ruokapöytä oli niin kapea, ettei siihen jäänyt tarjoiluastioille tilaa ollenkaan.

 
Myös vanhat rottinkituolit saivat lähteä. Siirsin ne lasitetulle takapihan terassille, koska en vielä halua luopua niistä kokonaan. Meillä oli ennestään kahdeksan kappaletta Ikean Kaustby -tuoleja, joita Ikeassa myydään edelleen. Meidän tuolit ovat n. 20 vuotta vanhoja. Kuusi niistä olen maalannut valkoiseksi ja kaksi mustaksi. Valkoiset tuolit siirsin nyt ruokapöydän seuraksi ja kaksi mustaa ovat pojan huoneessa.


Hektar -valaisimet hankimme myös Ikeasta. Aikaisemmin meillä oli ruokailutilassa kristallikruunu, jonka myin pois. Tuolien pehmusteeksi ostin uudet istuintyynyt H&M Homesta. Ostin muutamia erilaisia, koska tykkään yhdistellä erilaisia kuoseja. Ne sopivat myös hyvin uusien Nunneröt -verhojen kanssa, jotka ovat Ikean uutta mallistoa. Somisteeksi laitoin tekokasveja sinkkiruukkuihin. Tiedän, että tekokasvit jakavat mielipiteitä, mutta itse tykkään, että on jotain vihreää, joka säilyy, eikä heti kuole pois.


Tästä pääset katsomaan miltä ruokailutilamme näytti aikaisemmin. Myös keittiö remontoitiin ja päivitettiin tälle vuosikymmenelle. Keittiöremontista kerron lisää myöhemmin. Lisäksi hankin myös olohuoneeseen uusia tekstiilejä ja portaikon seinät tapetoitiin valkoisella tiiliseinätapetilla.


Iloista ja rentouttavaa pääsiäistä kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti