tiistai 8. maaliskuuta 2016

Cape Dara Resort

Hotellimme Pattayalla oli Cape Dara Resort, joka sijaitsee Pattayan pohjoispuolella omalla rannallaan. Beach Roadille on matkaa noin kilometri. Hotellilta on ilmainen kuljetus keskustaan eli liikenneympyrään, josta pystyy jatkamaan matkaa lavataksilla ydinkeskustaan.Hotellissa on kaksi uima-allasaluetta, toinen ylhäällä ja toinen alhaalla rannan tuntumassa. Hotelli on uusi ja sisustukseltaan moderni ja se on rakennettu vuonna 2012. Kaikissa perushuoneissa on parveke ja merinäköala. Lisäksi hotellista voi varata isompia huoneistoja, joissa on poreallas sekä oma uima-allas.Varasimme hotellin etukäteen Agodan sivujen kautta. Kahden hengen huone varavuoteella maksoi 150 euroa / yö. Varauksen teimme puoli vuotta ennen reissua. Hintaan sisältyi buffet-aamiainen, joka oli erittäin monipuolinen ja runsas ja aamiaisravintolasta oli mahtava näköala merelle.Hotellissa on myös kuntosali ja spa. Molemmilla uima-altailla oli riittävästi tilaa, eikä paikkoja tarvinnut varata heti aikaisin aamulla. Hotellissa oli paljon kiinalaisia turisteja, jotka eivät kovin hyvin altaalla viihdy. Lähinnä istuvat varjon alla ja kulkevat rannalla sateenvarjo aurinkovarjona.Hotellin rannan lähellä on muutama thaimaalainen ravintola eli "muovituolipaikka / katukeittiö". Niissä ruoka on todella edullista ja herkullista. Thairuoka-annos maksaa n. 3 euroa ja limu n. 75 senttiä. Samalta rannanpätkältä löytyy myös muutama thai-hieroja. Tunnin kookosöljyhieronta maksaa n. 8 euroa.

Alempi uima-allas rannan tuntumassa.

Polku hotellista rannalle

Thaimaa todellakin on vastakohtien maa. Viiden tähden hotellin vieressä vaatimattomassa ravintolassa oli juomahinnasto kirjoitettu vanhojen aurinkotuolien kappaleisiin. Kierrätystä parhaimmillaan!!

Läheisen rantaravintolan juomahinnasto
 
Hotellin allasbaari

 
Hotelli on erittäin hyvä ja voin kyllä suositella sitä. Pattayalla kannattaa panostaa hyvään hotelliin, jossa on isot allasalueet, koska Pattayan rannat eivät ole Thaimaan parhaimmasta päästä.

 Mukavaa alkuviikkoa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti