keskiviikko 16. maaliskuuta 2016

Summer Day Beach Resort

Hotellimme Koh Sametilla oli aivan ihana pikkuinen hotelli, joka sijaitsi aivan rannalla. Käytin todella paljon aikaa hotellien vertailuun ja luin muiden asiakkaiden arvioita. Hotellin valitseminen oli vaikeaa, koska paikka oli meille uusi. Muiden asiakkaiden arvioista saa paljon sellaista lisätietoa, mitä ei ole hotellien omilla esittelysivuilla. Nyt tiedän mistä varaan hotellin kun menen ensi kerralla.

Hotellin respa


Summer Day Beach Resort sijaitsee Had Sai Kaew-rannalla, joka on saaren pääranta. Hotellilla on oma ravintola, jossa tarjoillaan myös aamiainen. Aamiaisella on kolme vaihtoehtoa, josta saa valita mieleisensä. Lisäksi aamiaiseen kuuluu hedelmiä, mehuja, kahvia ja aina tuodaan myös vesipullo pöytään. Hotellissa on myös hyvää ja edullista thaimaalaista ruokaa, jota söimme aina lounaalla. Ja tietysti kylmää juotavaa oli koko ajan saatavilla.
Hotellin rannalla on asukkaille omat aurinkotuolit, joihin henkilökunta laittaa jokaiselle vieraalle omat paikat ja vie sinne heti aamusta puhtaat rantapyyhkeet. Lisäksi hotellilla on paljon surffilautoja, joita vieraat saavat käyttää niin paljon kuin haluavat. 13-vuotiaamme oli kokoajan meressä, monta tuntia putkeen. Välillä vain piti muistaa laittaa aurinkorasvaa, ettei pala.Hotellin ravintola

Huoneemme siivottiin joka päivä ja jääkaappiin tuotiin vettä sekä limuja. Huoneessa oli vanhanaikainen radio, joka oli päällä kun saavuimme huoneeseen ensimmäisenä päivänä. Huoneemme oli perhehuone ja siellä oli kaksi n. 150 cm leveää sänkyä. Hotellissa on vain kuusi huonetta, joten huone kannattaa varata ajoissa. Kuudesta huoneesta viidessä on merinäköala, koska huone numero kuusi jää ravintolan taakse.Lähtiessämme hotellista meille tilattiin pikavene, joka haki meidät hotellin edestä ja hotellin henkilökunta kantoi laukkumme veneeseen. Aivan mahtavaa palvelua! Hotellin pystyy varaamaan ainoastaan Agodan kautta. Perhehuoneen hinta on 130 euroa per yö.Mukavaa keskiviikkoa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti