perjantai 16. lokakuuta 2015

Alfagar II Aparthotel

Toinen hotellimme Albufeirassa oli Alfagar II Aparthotel. Varasimme tämänkin hotellin etukäteen Bookingista. Hotelli oli saanut todella hyvät arvostelut asiakkailta ja kyllä se osoittautuikin todella hyväksi. Mielestäni hotelli oli paras tällä reissullamme. Yövyimme täällä kolme yötä.

Ylimmän kerroksen kulmahuoneisto oli todella viihtyisä ja tilava. Huoneistossa oli olohuone, jossa keittiö ja erillinen makuuhuone. Kaiken kruunasi iso parveke, josta oli mahtava näköala merelle. Parvekkeella oli ruokailuryhmä sekä aurinkotuolit. Harvoin matkoilla vietetään aikaa huoneessa, mutta täällä otin aurinkoa omalla parvekkeella.
Hotellialue oli kuin pieni kylä. Se koostui yhdestä isosta hotellirakennuksesta (Alfagar II) ja pienistä villoista (Alfagar I, kuvassa yllä),  joita oli useita rannalle päin mentäessä.  Siellä oli allasalue vesiliukumäkineen, jalkapallokenttä, tenniskenttä, puutarha, minimarketti, autovuokraamo, ravintoloita ja baareja sekä polku rannalle. Hotellin edustalla oli kiva ranta, jossa ei ollut kovaa aallokkoa. Rannalle joutui kulkemaan jyrkkiä portaita pitkin, joten liikuntaesteisille hotelli ei kovin hyvin sovi. Hotelli sopii erinomaisesti juuri lapsiperheille.
Hotellista on noin kolmen kilometrin matka vanhaan kaupunkiin. Kerran kävelimme sinne ja välillä menimme autolla. Kävimme yleensä iltaisin syömässä vanhassa kaupungissa. Aamupalan teimme itse ja söimme omalla parvekkeella. The Stripille eli baarikadulle on reilu kilometrin matka, joten hotelli on hyvä sijainniltaan, jos ei ole autoa käytössä. Taksi vanhasta kaupungista takaisin hotellille maksoi n. 7 euroa.


 
Hotellialuetta ympäröi aivan mielettömän kaunis puutarha. Mielestäni tämä oli yksi parhaista hotelleista, joissa olen ollut. Tänne voisin tulla uudelleenkin. Hotellin luokitus on neljä tähteä, mutta mielestäni tämä oli parempi kuin edellinen (Salgados Dunas) viiden tähden hotelli.
 

Mukavaa viikonloppua!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti