tiistai 27. lokakuuta 2015

Cascaisissa surffaamassa

Reissumme loppupuolella ajoimme Lissabonin lähellä sijaitsevaan Cascaisiin, jossa oli tarkoitus yöpyä kaksi viimeistä yötä. Hotellia meillä ei ollut etukäteen varattuna. Lähdimme liikenteeseen heti aamusta ja olimme perillä puolen päivän aikoihin. Cascais on kaupunkimaisempi ja hienostuneempi kuin etelän rantakohteet. Heti aluksi etsimme ravintolan, koska nälkä alkoi olla kova.


Päivällä kadut olivat täynnä aasilaisia turistiryhmiä. Kun illalla tulimme uudestaan kaupungille syömään, oli se todella hiljainen, meininki oli todella kuollutta.  Siitä tein johtopäätöksen, että Lissaboniin matkustavat turistit tulevat Cascaisiin vain päiväretkelle. Matka Lissabonista on n. 30 kilometriä.



Syömisen jälkeen aloimme katselemaan, jos löytyisi sopivaa hotellia. Kävimme kysymässä yhdestä rannalla olevasta suuresta hotellista huonetta. Huoneen hinta oli 180 euroa / yö. Mielestämme liian kallis, joten jatkoimme etsintää. Päätimme ajaa Estoriliin, joka sijaitsee n. kolmen kilometrin päässä. Muistin Bookingia selaillessani, että siellä oli yksi kiva hotelli, joten ajoimme sinne. Hotellista lisää seuraavassa postauksessa.



Hotelliin kirjautumisen jälkeen ajoimme surffirannalle, koska meidän pojat halusivat kokeilla surffaamista. Yksityistunnin hinta varusteineen oli 25 euroa / henkilö.


Myös paikallinen Mäkkäri löytyi kaupungilta. Tosin tällä kertaa valitsimme toisen ravintolan.


Mukavaa alkuviikkoa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti