maanantai 19. lokakuuta 2015

Portimao

Albufeirasta jatkoimme Portugali Road Tripiä Portimaon suuntaan. Matka oli vain noin 30 kilometriä, joten ajelimme pikkuteitä, ettei meidän tarvinnut maksaa kalliita moottoritiemaksuja. Hotellia emme olleet varanneet etukäteen, vaan ajattelimme vähän ensin katsella paikkoja ja mennä sitten fiiliksen mukaan.



Päädyimme Praia de Rochaan, joka on suosittu rantakohde. Maisemat olivat hiukan erilaiset kuin Albufeirassa. Rannassa oli suuria kiven möhkäleitä ja siitä paikka on saanut nimensäkin. Itse rantakohde on aika pieni, mutta Portimaon kaupunki on isompi ja sieltä löytyy pari isompaa ostoskeskustakin. Toisessa kauppakeskuksessa oli suuri urheiluliike Sportzone, josta löytyi kaikkea todella hyvään hintaan.



Rannan lähellä oli korkea hotelli. Kävelimme puolen päivän aikaan hotellin vastaanottoon kysymään löytyykö vapaata huonetta. Saimme huoneen 25. kerroksesta ja se oli heti valmiina. Huoneen hinta oli 48 euroa /yö, mielestäni edullinen. Aamiaista siihen ei kuulunut, mutta ilmainen parkkipaikka kuului. Alla olevat kuvat on otettu hotellin parvekkeelta, toinen aamulla ja toinen illalla.



Huoneessa oli keittiö ja parveke merinäköalalla ja se oli puhdas ja tuoksui raikkaalle. Huonekalut olivat 90-luvulta, mutta sängyissä oli hyvä nukkua yksi yö. Ja kaikki ravintolat olivat kävelyetäisyydellä hotellista. Alla oleva kuva on rantakadulta, jossa on myös paljon ravintoloita.


Mukavaa alkuviikkoa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti